Τσικνοπέμπτη στο ΙΤ

Το ΙΤ τσικνίζει και διασκεδάζει στον δρόμο παρέα με όλους εσάς που τόσο μας έχετε λείψει.

Η ομάδα του ΙΤ από νωρίς την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου ξεκινά τις προετοιμασίες και γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη στο πεζοδρόμιο της Σκουφά. Ψήνουμε στα κάρβουνα, πίνουμε Ικαριώτισσα μπύρα και κρασί, γελάμε λίγο παραπάνω και γλυκαίνουμε αυτή την ημέρα με λουκουμάδες και γαλακτομπούρεκο. Παρέα με μουσική και τις κρύες νησιώτικες μπύρες ξεσκάμε και χαιρόμαστε το καλό φαγητό, την παρέα, τις απλές και όμορφες στιγμές της ζωής.

Το φετινό τσικνοπεμπτιάτικο μενού του ΙΤ σέβεται την παράδοση αλλά και το comfort food που με συνέπεια σερβίρει το εστιατόριο μας.

Οι επιλογές στα κάρβουνα περιλαμβάνουν γευστικά sticky χοιρινά παϊδάκια, παραδοσιακό λουκάνικο αλλά και ψητά λαχανικά με χαλούμι. Βurgers και sandwiches συμπληρώνουν τη λίστα με τις λιχουδιές της τσικνοπέμπτης. Σαλάτες και sides ολοκληρώνουν την πρόταση μας ενώ τα δυο γλυκά απογειώνουν την comfort εμπειρία. Ξεσκάμε με τρόπο ζεστό και οικείο όπως τόσα χρόνια, αφήνοντας μια μέρα πίσω μας όλα όσα μας ζόρισαν πολύ τα δυο τελευταία χρόνια, προσέχοντας πάντα ο ένας τον άλλον με καλό φαγητό και σεβόμενοι τα υγειονομικά μέτρα.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε λίγο πριν μπούμε στην περίοδο της σαρακοστής και καλωσορίσουμε την Άνοιξη.

 

reserve IT order IT
CALL TO ORDER ORDER IT ONLINE