IT goes north!

To αγαπημένο IT restaurant, που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στα γαστρονομικά δρώμενα του Κολωνακίου και του ευρύτερου κέντρου, παίρνει τις κατσαρόλες του και τα κουτάλια του και ανεβαίνει στα βόρεια προάστια μεγαλώνοντας έτσι την ακτίνα εξυπηρέτησης του και συναντά τους πρωινούς μας γνώριμους που εργάζονται στο κέντρο και τους λείπουμε τα βράδια.

Διατηρώντας πάντα μια κουζίνα υψηλής ποιότητας και αισθητικής με εκλεκτές πρώτες ύλες, εμπλουτίζουμε το comfort healthy menu μας και παραδίδουμε πλέον σε νέες γειτονιές. Το ΙΤ community μεγαλώνει και η φιλοσοφία μας γύρω από το υγιεινό και νόστιμο comfort food αποκτά νέους οπαδούς.

Ανακοινώνουμε λοιπόν με μεγάλη χαρά το ΙΤ COFFEE & FOOD στη βόρεια περιοχή της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιολόγου 31 στο Χαλάνδρι. Το νέο μας σημείο, στρέφεται στο πράσινο, στη zero waste λογική που εφαρμόζουμε ήδη σε όλα τα σημεία του ομίλου μας σε συνεργασία με την Polygreen και ανυπομονούμε να το δούμε εν δράσει. Η υγιεινή διατροφή και οι νόστιμες επιλογές συνεχίζουν να σας συντροφεύουν.  Στην υπερσύγχρονη κουζίνα μας θα ετοιμάζεται καθημερινά φρέσκο φαγητό που με ένα τηλεφώνημα ή παραγγελία μέσω Wolt θα είναι άμεσα στο χώρο σας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήδη, πριν καν ανακοινωθεί επίσημα αρχίσατε να μας τηλεφωνείτε για να μάθετε πότε ερχόμαστε! Συμβαίνει λοιπόν! IT goes north!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

reserve IT order IT
CALL TO ORDER ORDER IT ONLINE